Henkilöstö

Yrityksessämme työskentelee mielenterveys- ja päihdealan ammattilaisia. Työryhmämme on moniammatillinen, siihen kuuluu päihdealan-, sosiaalialan-, terveydenhuoltoalan-, ja lääketieteen osaajia, joista osalla on oma toipumiskokemus joko päihdesairaudesta tai toipumiskokemus omaisen roolissa. Lisäksi meillä työskentelee ostopalveluiden kautta psykoterapeutti, ja perheterapeutti. Kehitämme kuntoutuksellista Green Care toimintaa. Joukossamme on myös luonto-osaajia, koska toimintaamme kuuluu luonto kiinteänä osana kuntoutusta.    

Kaikilla oman toipumiskokemuksen omaavilla työntekijöillä on vähintään kolmen vuoden yhtämittainen raittius ja läheiskokemuksen omaavilla läheiskokemus käsiteltynä. Näin ollen työntekijät pystyvät hyvään ammatillisuuteen tukenaan oma toipumiskokemus joko päihteiden käyttäjinä tai läheisinä. Jokainen päihdesairaudesta toipunut työntekijä hoitaa myös omaa sairauttaan niin sanotusti nyt ja aina.

 

Pertti Saarinen
Terveydenhuollon palveluista vastaava johtaja

Toimii klinikan lääkärinä ja terveydenhuollon palveluista vastaavana johtajana yli 40 vuoden kokemuksella lääkärin työstä.

 

Ota yhteyttä

asiakaspalvelu@tervassalo.fi

010 524 3980